Komatsu Engine, Cummins Engine, Hitachi Engine - Qianyu
  • BANNER2-1
  • BANNER3-1
  • BANNER33333

mesin konstruksi Mini

rentang kami mesin konstruksi mini geus dirancang pikeun ngalakonan rékayasa jalan malah di wewengkon paling hese ngakses.

  • Roller Vibratory

    Roller Vibratory

  • motong Equipment

    motong Equipment

  • Rengat Sealing Mesin

    Rengat Sealing Mesin

  • TamPing Rammers

    TamPing Rammers

  • Mini Skid sapi jalu bastian

    Mini Skid sapi jalu bastian

  • kakuatan Trowel

    kakuatan Trowel

  • mini Excavator

    mini Excavator

  • Compactors lempeng

    Compactors lempeng

  • Mini Mapay Dumper

    Mini Mapay Dumper

Arrivals anyar

parusahaan urang boga sumberdaya tur kamampuhan cukup, dina urutan ngadalikeun kauntungan harga ongkos na nyadiakeun produk unggulan sarta jasa

  • roangan kapal

    roangan kapal

  • klep kontrol

    klep kontrol

  • Drive final

    Drive final

  • Kongrés hidrolik

    Kongrés hidrolik

  • Kongrés hidrolik

    Kongrés hidrolik

  • Rexroth Kongrés

    Rexroth Kongrés

  • ayun Motor

    ayun Motor

  • Motor Travel

    Motor Travel

    parusahaan profil

    Jining Qianyu komérsial & Trade Co., Ltd. perenahna di Propinsi Shandong, Cina. Ieu mangrupakeun parusahaan profésional nu ngahasilkeun sarta sells syarap, bulldozers, loaders, cranes, Paver, mesin jahit, jeung asesoris perlengkapan beurat lianna. Perusahaan diadegkeun dina 2008, eta aya di Jining Kota, Propinsi Shandong, nu dasar produksi kalawan daya loba pisan ngarojong pakakas beurat kayaning Komatsu na Shantui.

    téhnologi Cina teh pangalusna di dunya tur JFDL urang kawijakan "Digawe di Cina" hartina kelas luhur, prosés konsisten tumuwuhna sarta rancang dina Cina.

    fitur Produk

    parusahaan urang geus husus dina borongan na ritel mesin mini konstruksi, bulldozers Shantui, syarap Komatsu tur mesin konstruksi sejen tur bagian. Ngadalikeun klep, silinder hidrolik, pompa hidrolik, excavator cab, radiator, tank cai, jsb.

    WhatsApp Online Chat!