Komatsu Engine, Cummins Engine, Hitachi Engine - Qianyu
  • BANNER2-1
  • BANNER3-1
  • BANNER33333

mesin construction Mini

kita sawetara mesin construction mini wis dirancang kanggo nindakake engineering dianggo malah ing wilayah paling angel kanggo ngakses.

  • Roller vibratory

    Roller vibratory

  • nglereni Equipment

    nglereni Equipment

  • Crack Sealing Machine

    Crack Sealing Machine

  • tamping Rammers

    tamping Rammers

  • Mini Skid kemudi loader

    Mini Skid kemudi loader

  • Power trowel

    Power trowel

  • Mini Excavator

    Mini Excavator

  • Compactors plate

    Compactors plate

  • Mini Crawler dumper

    Mini Crawler dumper

Baru

Our company wis sumber lan Kapabilitas cekap, supaya ngontrol kauntungan rega biaya lan nyedhiyani produk banget lan layanan

  • kabin

    kabin

  • kontrol tutup

    kontrol tutup

  • Drive final

    Drive final

  • Pump hydraulic

    Pump hydraulic

  • Pump hydraulic

    Pump hydraulic

  • Rexroth Pump

    Rexroth Pump

  • Swing Motor

    Swing Motor

  • Motor Travel

    Motor Travel

    COMPANY PROFIL

    Jining Qianyu Commercial & Trade Co., Ltd. kang dumunung ing Provinsi Shandong, China. Punika perusahaan profesional sing mrodhuksi lan sadean Penggorek, bulldozers, loader, crane, Paver, mesin jait, lan aksesoris heavy equipment liyane. Perusahaan diadegaké ing taun 2008, dumunung ing Jining City, Langkawi Shandong, kang basa produksi karo sumber daya KALUBÈRAN ndhukung peralatan abot kayata Komatsu Shantui.

    teknologi Cina paling apik ing donya lan JFDL kabijakan "Digawe ing China" tegese kelas ndhuwur, proses konsisten pembangunan lan Pabrik ing China.

    Feature Products

    Our company specialized ing barang lan toko mesin mini construction, bulldozers Shantui, Penggorek Komatsu Mesin construction lan bagéan. Ngontrol tutup, silinder hydraulic, pump hydraulic, excavator taksi, radiator, water tank, etc.

    Tampilan Online Chat!